Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Hirdetés
Egy pillanat magadra
Egy pillanat játékra?
 Bejön?
 Kövess minket!


Mindig jó érzés visszagondolni a tinédzser évekre, hóbortjainkra, szokásainkra, melyekkel ma már könnyedén közröhej tárgyává tehetnénk magunkat. Napjainkban ki próbálna meg betelefonálni egy rádiós kívánságműsorba, és úgy kérni számot, hogy “légyszi" ne beszéljetek bele az elejébe, mert szeretném felvenni!” – ez ma már teljesen abszurdnak tűnik, pedig 10 évvel ezelőtt mindenki ezt csinálta. Ezekből a szokásokból gyűjtöttünk egy csokorra valóval.

1. A rádiók esti kívánságműsora előtt csücsültél izgatottan, és figyelted a felkonferálásokat, hogy végre felvehesd kazira a kedvenc számodat.

2. Válogatáskazettákat készítettél, amit walkman-nel hallgattál. Ha újra akartál hallgatni egy számot, inkább kivetted a kazettát, és STABILO tollal tekerted vissza, hogy ne merítsd le az elemet.

3. Megvetted a BRAVO Magazint, hogy hozzájuthass a kedvenc együttesed poszteréhez és persze a cuki ajándék nyaklánchoz, amit minden lány viselt az osztályban.

4. Péntek esténként egyetlen program jöhetett szóba: leülni a TV elé, és megnézni a legújabb Dallas epizódot. Tényleg, azt feldolgoztad már, hogy Bobby halálát tényleg csak Pamela álmodta?

5. Az internethez betárcsázós modemet használtál, ami percenként számlázott. Így az e-maileket inkább előre, még offline megírtad, hogy ne teljen azzal feleslegesen a drága net idő.

6. A találkozókat előre megbeszélted, és ha valaki késett vártál és vártál és csak reménykedtél benne, hogy nem felejtette el a másik fél, vagy nem értette félre a találkozási pontot és vár rád valahol teljesen máshol.

7. Az unalmas órák alatt leveleztél a legjobb barátoddal, vagy a szerelmeddel és a kis cetliket olykor több ember, néha a fél osztály közreműködésével tudtad eljuttatni a címzetthez.

8. Sokkal többet olvastál könyveket.

9. A szexuális felvilágosítás a BRAVO Szex, Szerelem, Gyengédség rovatából érkezett és a barátaiddal együtt röhögtetek a még nálatok is felvilágosulatlanabb kamaszokon.

10. Epedve vártad a TOTAL DANCE FESZTIVÁLT, ahol a 90-es évek legmenőbb magyar és külföldi együttesei léptek fel, még a Budapest Sportcsarnokban. A jegyet hosszú éveken keresztül őrizted a szekrényeden.

Forrás: Flyerz Magazin
http://www.flyerz.hu/10-szokas-ami-csak-a-90-es-evekben-letezett/ 

Kedvenceitek

Hirdetés
Keress erre:

Hirdetés
Adatvédelmi nyilatkozat
Elérhetőség: admin @ egypillanatmagadra.hu
© 2024,
Minden jog fentartva!