Az oldal használatával elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Hirdetés
Egy pillanat magadra
Egy pillanat játékra?
 Bejön?
 Kövess minket!


Anya és Apa Tv-t néznek, mikor Anyu azt mondja : későre jár, fáradt vagyok, megyek, lefekszem.

Bement a konyhába, megcsinálta a szendvicseket másnapra, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi
ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, bekészítette a kávéfőzőt reggelre. Néhány nedves ruhát betett a szárítóba, egy adag ruhát tett a mosógépbe,kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre. Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a törülközőt száradni. Bement a hálóba. Megállt az asztalnál, írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a túrára, előhúzta a szék alá rejtett
munkafüzetet. Írt egy rövid listát a drogériához. Mindkettőt a táskája mellé tette.Aztán megmosta az arcát, majd krémet tett rá, megmosta a fogát, lereszelte a körmeit.

Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel!
Már megyek- feleli.

Vizet öntött a kutya táljába, kiengedte a macskát, majd meggyőződött róla, hogy az ajtók zárva vannak, és az udvari lámpa ég. Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyestartóba, majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi ruháit. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb tennivaló listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.

Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t, kihirdette hogy nincs semmi különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül.

Van itt bármi különleges?


 

Kedvenceitek

Hirdetés
Keress erre:

Hirdetés
Adatvédelmi nyilatkozat
Elérhetőség: admin @ egypillanatmagadra.hu
© 2023,
Minden jog fentartva!